/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Uw pedicure
Contact » Prijs

Tarieven

 

Overzicht pedicure behandelingen:

 

Een kleine behandeling duurt c.a. 15-20 minuten en houdt in dat ik bv een vervelende likdoorn, een ingroeiende nagel, mycosenagel of een ander klein euvel behandelen. De kosten zijn 19,50 euro en voor Diabetes patiënt zijn de kosten 23,50 euro(iets hoger, maar kunnen wel bij de ziektekostenverzekering gedeclareerd worden. let wel op; de declaratie is afhankelijk van het aantal gewenste behandeling per kalenderjaarjaar en de mate waarin de cliënt verzekerd is!)

 

Een Normale voetbehandeling houdt in:

- een anamnese (diagnosekaart) opstellen van de cliënt en voeten.

- het knippen, schoonmaken en eventueel polijsten van de nagels.

- verwijderen van eelt

- eventueel verwijderen van likdoorns

- eventueel behandelen van ingroeiende- en/ of schimmelnagels (mycosenagels)

- voetmassage (tijdsduur massage is afhankelijk van de voorafgaande werkzaamheden aan de voeten en of er ook nadien nagels gelakt dienen te worden.         

- mogelijk ook advies i.v.m. het voorkomen van voetklachten

 

Een normale voetbehandeling kost 29,50 euro en bij diabetes patiënten 32,50 euro. Ik reken een eerste behandeling gewoon de normale voetbehandelingprijs. Ook al dient er voorafgaand een anamnese opgesteld te worden en wat meer tijd in beslag neemt dan een volgende behandeling. Wel reken ik 7,50 euro per 15 minuten extra als er heel veel werk aan de voeten gedaan moet worden, maar dit zal ik dan eerst terplekke overleggen met de cliënt. Ook als er eventueel 3,50 euro extra voor het nagels lakken in rekening gebracht moet worden..

Kortom:

-        Voetbehandeling normaal (45 min.)                     29,50 euro

-        Voetbehandeling diabetes (45 min.)                     32,50 euro

-        Kleine voetbehandeling  (15- 20 min.)                  19,50 euro

-        Kleine voetbehandeling diabetes ( 15-20 min.)      23,50 euro

-        15 minuten extra op voetbehandeling                    7,50 euro

-        Nagels lakken na voetbehandeling                        3,50 euro